“The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.”

Outfit picture with a lot of unique details

Hej søde læsere,
Jeg lovede at skrive lidt om hvordan jeg regner med at min fremtid kommer til at se ud, både med udannelse og generelt.
Jeg som i mange af jer nok allerede ved i 8. klasse nu, og jeg er uden tvivl bedst til dansk, engelsk, tysk og alle de sproglige fag, derfor skal jeg på Frederiksborg gymnasium, og søge ind på en sproglig linje.
Jeg kan slet ikke vente med at komme derhen, er sikker på at jeg får de 3 fedeste år i mit liv, fyldt med en masse søde mennesker.
Efter gymnasiet har jeg jo altid haft drøm om at komme på sygeplejeskolen, og blive udannet til sådan en, jeg tror grunden til at jeg altid har tænkt det, er fordi min mor jo selv er sygeplejerske, og jeg har altid set meget op til min skønne mor! :-)
Men her på den sidste har jeg virkelig fået øjne op for en masse nye mugeligheder, og har specielt bidt mærke i KEA – Københavns Erhvervakademi, så ville jeg læse til designteknolog, jeg tror det passer rigtig godt til mig og mine interesser, hvilket jo er noget af det vigtigste.
Jeg er stadig i tvivl, men er dog helt sikker på gymnasiet, der skal jeg bare hen.
Efter jeg har færdiggjordt min uddanelse er det jo rigtig svært at forstille sig hvad der kommer til at ske derfra, men jeg regner da stærk med at finde en lækker lejlighed i Lyngby, som altid har været min drømmeby, og flytte ind der sammen med en veninde eller kæreste, men som sagt, kan så mange ting havde ændret sig i mit liv. Men det vil klart være en stor drøm der fik i opfyldelse hvis det var.
Hvad tænker i søde piger? – har i nogle planer for jeres uddanelse og fremtid generelt? :-)

12 kommentarer

 • Det lyder som en god idé! :-)jeg går også 8 klasse. Og flot tøj, og hvor er du godt nok pæn ;-)Knus<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor sjovt! Tusinde tak, hvor er du sød Kristina :-)Kærligst C <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hejsa :)hvad laver din far?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine forældre er selvstændige :-) Også arbejder min far indimellem i Hellerup, hvor han lavet noget IT.Kærligst C<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ved faktisk slet ikke noget om min uddannelse endnu, men vil i hvertfald rigtigt gerne noget med design, noget inden for mode.P.s du ser rigtig flot ud I din nye bluse! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er heldigvis også nogle år til at overveje det – jeg er også sikker på du vil være så god til noget inden for mode søde du :-) Tusinde tak for det, dine kommentarer varmer altid! Kærligst C <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh det lyder virkelig hyggeligt! Overvejer faktisk selv at tage KEA efter gymnasiet, og regner med at skulle i 10. klasse på Marie Kruse, til næste år, så der kunne det være at vi endte med at gå sammen på KEA, om nogle år :)Kram Natascha//smallgirlblogging.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja ikke? Årh altså hvor ville det bare være hyggeligt hvis vi endte med det søde Natascha – er sikker på du også ville klare dig forrygende inden for noget mode. :-)Kærligst C <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej smukke Caroline! Tænkte på hvor dine lækre armbånd er fra? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej igen smukke du!Armbåndet fyldt med diamanter er fra Stylesnob, de to andre er fra Pilgrim – de er perfekte til en enkel strik.Stort knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej. Jeg har tjekket din blog ud og jeg må sige, Du er en virkelig køn pige. Knus Selma.http://selmahodzic.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusinde tak søde Selma! Jeg bliver helt rørt, hvor er du dog sød. :-)Kærligst C <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

“The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.”