MALENE BIRGER - SOMMERENS MUSTHAVES

OUTFIT OF THE DAY – SNEAK PEAK

Hej søde piger. Sikke en regnvejrsdag, hold da op! Nok er det hyggeligt, men jeg trænger lige nu allermest til sol, varme og sommerferie. Og forhåbentligt er det hele lige rundt om hjørnet. Jeg har næsten lige fået fri fra skole, og inden længe smutter jeg til træning, med min søde mor. Imorgen smutter jeg til Lyngby, onsdag skal jeg lave lektier og fra torsdag til søndag skal jeg på arbejde, da vi starter udsalg – det bliver vildt!

Senere idag kommer der outfitbilleder, og måske et lille makeup tip og en ny lipgloss til samlingen. Jeg vil begynde at skrive nogle flere makeup tips specielt, da det er noget jeg ikke gør mig så meget i på bloggen, og tænker at det kunne være spændende og inspirerende for jer. Jeg har som altid, hovedet fuld med interiør ideér, og gid jeg kunne få dem alle ud i virkeligheden – følg med på bloggen senere, kys!

25 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MALENE BIRGER - SOMMERENS MUSTHAVES