OUTFIT OF THE DAY – LOVELY TROUSERS

Hej søde piger. Jeg er lige kommet hjem fra idrætsdag på skolen, og smutter inden længe på arbejde. Idag har jeg min pelsvest, oversize strik og haremsbukser på fra Buch Copenhagen. Fint outfit! Jeg havde egentlig taget nogle flere billeder til jer, men når jeg uploader billederne til bloggen, kommer der en lille boks op, hvor der står at jeg ikke kan overfører flere billeder, pga. pladsmangel?
Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, for at kunne uploade flere billeder? Det er faktisk slet ikke godt! Jeg vil i hvertfald forsøge at finde en løsning, men hvis én af jer ved hvad jeg skal gøre, må i meget gerne skrive til mig.. Jeg håber på at kunne lave endnu et indlæg til jer senere – dog afhænger det af, om jeg kan uploade billeder til den tid. I må have en dejlig dag <3 Kys!
Pels vest – Buch Copenhagen // Oversize strik – Buch Copenhagen // Bukser – Buch Copenhagen // <3

12 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.