SILKY AND GIRLY

OUTFIT AND THOUGHTS

3picmonkey-collage picmonkey-collage2 picmonkey-collage
White coat HERE / Nails by @salonyouglow / Bag from Gucci 


God aften piger <3 Dagen idag, har stået på en hulens masse mailarbejde, jeg har fået styr på en masse småting, erhvervet mig denne lækre trenchcoat I kan se på billederne ovenover og hygget med en veninde her til aften. Jeg har på det seneste, gjort mig nogle tanker omkring sammenligning af hinanden – det er noget der førhen, har fyldt rigtig meget i mig og som jeg tror vi alle er bekendt med, på den ene eller anden måde. Jeg tror sammenligning af sig selv med andre, sker i en tidlig alder og er til tider også en sund ting. Der hvor det går hen og bliver et problem, sker oftest i ens teenageår, hvor man selv er allermest usikker, ligesom mange af ens jævnaldrende.

Når jeg tænker tilbage, har det fyldt ALT for meget i mig, hvordan andre opfattede mig som person, af udseende og ja, i det hele taget mig. En tanke, der overhovedet ikke bør strejfe én, for vigtigst af alt, er jo hvad man selv synes om den man er og at man hviler i det. Jeg kan mærke SÅ kæmpestor forskel på mit ‘jeg’ og opfattelse af mig selv, på alene mine gymnasie år, eller sågar det seneste år. Jeg tror det kommer i forskellige perioder og tider for os alle, da vi jo trods alt, alle er forskellige individer, men jeg håber sådan, at dette måske kan få nogle til at huske på, at vi altså alle er gode nok som vi er.

Det at være sig selv, er så smukt og inspirerende. Jeg synes det at sætte krav, mål og have visioner for sig selv, sin fremtid eller andet, er en rigtig positiv ting, men man skal huske at værdsætte nu’et, de ting der sker lige nu og den man er netop nu. Både positive og negative perioder, tider eller episoder, er med til at danne ens jeg og gør os på sin vis stærkere eller klogere på sin vis – ligesom de kan være med til at sætte gang i nogle tanker, være en øjenåbner og belærer os.

Jeg har altid følt, at citatet og ordsproget der lyder på at alting sker for en grund, er meget fint og rigtigt for mig. Til tider kan ting føles så uoverskuelige, unfair og langt fra hvad man gik og ønskede, dog er det så vigtigt at huske på alt der er gået som man ønskede og tænkte, samt på at alt nok skal flaske sig, hvis man tror på det og kæmper for det man ønsker og drømmer om.

Jeg ved egentlig ikke hvad mit egentlig budskab med dette indlæg var, havde bare brug for at komme ud med nogle tanker, jeg har gået lidt med på det seneste og som bare var så rare at få ned på skrift. Nu vil jeg hoppe i seng, vi skrives ved imorgen, sov dejligt <3

pictures by Anders Aqqalu Andersen

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SILKY AND GIRLY