Corallo Friendship Wednesday

OUR CURRENT HOME

750_0509 750_0515 750_0516 750_0519 750_0525 750_0534 750_0537 750_0565 PicMonkey Collage PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage3
God aften søde læsere <3 Jeg tænkte at det var for længe siden, at jeg havde opdateret Jer med boliginspiration fra mine forældres smukke hjem, som I plejer at elske. Som nogle af jer måske ved, så er mine forældre ved at bygge et nyt hus og eftersom vores forrige, meget skønne hus, blev solgt på 5 dage, har de måtte leje et hus i mellemtiden. Det nye hus, skulle gerne stå færdigt om 9 måneders tid, så vi skal alle være meget tålmodige. Heldigvis, har mine forældre fundet et rigtig hyggeligt nyt hjem, som selvfølgelig er midlertidigt, men som jeg faktisk rigtig godt kan lide.

Stilen er en lidt anden, end deres forrige. Herudover er det også nogle år ældre, men stadig et nyt hus. Det er 2 etager, hvilket er noget vi aldrig rigtig har boet i, så det var lidt en problematik i starten, pga hundene – dog tilvænner man sig hurtigt. Herudover er der store lyse klinker over alt nærmest, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Klinkerne er gennemgående fra gang til køkken og stue – meget rart her om sommeren særligt og jeg synes det er virkelig lækkert at indrettet et rum, bestående af klinker.

Jeg har taget nogle detaljebilleder, med særlig fokus på stuen – I må derfor endelig spørge hvis I ønsker flere billeder fra Deres fine hjem og hvis I ønsker at høre mærker på nogle af tingene/møblerne. God aften piger <3

8 kommentarer

 • Pernille

  Skal de have mindre hus, nu når I er flyttet? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Super fine billeder. Jeg kunne godt tænke mig at se huset udefra og evt terrasse, soveværelse, badeværelse og køkken- det er super fin stil de har :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hvor er deres store træ fra? Og er det ægte? Så smuk inspiration! Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Pedersen

  Endnu et smuk indrettet hjem :-) Hvor er dine forældre igang med at bygge hus henne? Jeg er selv igang med at få bygget hus, og det er jo et enormt spændende projekt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak <3 De bygger hus i Gadevang, bliver så spændende!

   Hvor dejligt for dig også og ja, helt vildt spændende at følge fra sidelinjen :-)

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Corallo Friendship Wednesday