MIND OUT

OTHMAR JEWELLERY

dsc_3508 dsc_3510 dsc_3514 dsc_3515 dsc_3518
Silver Bangle HERE / Silver Twirl Ring HERE / Smooth Cross Ring HERE / Soft Bracelet HERE


Hej piger! Jeg tænkte, at I lige måtte se mine fine Othmar smykker, eftersom jeg kun har fået vist jer lidt billeder af dem på. Jeg har altid været mest en sølvpige og selvom jeg gennem tiden, har blandet guld og sølv en smule, må jeg erkende, at sølv klæder mig bedst og er flottest til de farver og tøj jeg går i. Jeg går pt. med disse 2 ringe og armbånd hver dag og det er bare så fint i en kombination, samtidig med, at det er nogle smykker der er meget behagelige at have på – hvilket jo også er ret vigtigt.

Othmar er desuden et smykke-brand, jeg virkelig har fået øjnene op for. Jeg synes der smykker er meget unikke og fine, og skiller sig meget ud. Jeg har også fået rigtig mange komplimenter på smykkerne, når jeg har haft dem på, så de trækker også lidt opmærksomhed – hihi ;-)

Udover at man kan forkæle sig selv, med nogle nye smykker indimellem, så synes jeg, at det er en rigtig god gaveidé. Dét at få et smykke i gave, er bare noget helt særligt, da man derigennem knytter minder, kærlighed eller venskab i det pågældende smykke, som man jo kan beholde forevigt. Det er en meget smuk tanke synesjeg. I kan se smykkerne in action lige her. Vi skrives ved senere, kys.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MIND OUT