Pleated playsuit

OTHER STORIES

picmonkey-collage2 picmonkey-collage
Shirt from &OtherStories not available online – similar HERE

Hej piger. Jeg har fået så mange spørgsmål til dette look – særligt den fine trøje. Den er fra &OtherStories og jeg købte den forleden, så den er stadig i butikkerne. Jeg synes virkelig printet er fint og så er farven lige mig. Jeg har et eller andet for de grønne nuancer pt. og har egentlig haft det længe…. Kig bare på min NINÈ kollektion, det siger vidst nok ;-) Apropos NINÈ, så er den fine Ruffle-bluse lige på trapperne og skulle gerne være hjemme på denne onsdag – så hvis I skal nå at have én, inden den er væk, skal I måske bestille den én af de kommende dage. Find den her!

Jeg kan desværre ikke finde blusen online længere, dog har jeg fundet en skjorte i samme mønster – der iøvrigt også er så cool. (se link under billedet) Bukserne jeg har på til, er faktisk også et par fra OtherStories, dem fandt jeg dog på udsalg, sat ned med 70%. Jeg vil få læst lidt til skole imorgen og direkte i seng efter, sov dejligt.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Pleated playsuit