Attend my outlet; 2nd Hand Clothes

OSKIA LONDON, eyegel

_DSC1921Hej piger <3 Nu har jeg faktisk næsten weekend allerede, så rart nu hvor det kun er tirsdag, men jeg nyder virkelig tanken. Imorgen skal jeg ud og køre på motorvej for 1. gang, hvilket jeg er SÅ spændt på – jeg glæder mig til at komme lidt højere op i fart, men vigtigst af alt glæder jeg mig bare til at stå med mit kørekort i hånden, det bliver det bedste!

Når, nu til den denne lille vidunder-creme fra OSKIA, som jeg har købt online hos Spashop.dk. Denne øjenserum lever vitterligt op til sit navn EyeWonder – fordi det er den! Jeg går meget op i at pleje partiet omkring mine øjne, da det betyder så meget for makeuppens resultat og ikke mindst for min huds fremtid. Huden omkring vores øjne er meget sart og skal derfor behandles forsigtigt og med omhu.

Ligeledes ønsker vi vel alle at undgå rander under øjnene, ikke sandt? Jeg ved i hvertfald intet værre, og det kan man undgå fuldstændigt med denne serum. OSKIA øjencremen minimere hævede og tunge øjenomgivelser, udglatter linjer og forfiner dem samt beskytter DNA’en i huden. Jeg har været SÅ tilfreds med den og bruger den både morgen og aften. I kan læse meget mere om øjencremen og købe den lige her.
Untitled-1

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Attend my outlet; 2nd Hand Clothes