PARTY-FEVER WITH MISSGUIDED

ORIGINS ESSENTIALS

img_0056 img_0063 img_0064 img_0067Pictures by Anders Aqqalu Andersen

Hej piger! I skrivende stund, er jeg i fuld gang med at forkæle min hud, med Origins nye DIY-ansigtsmasker. Det Origins nyeste skud på stammen, nemlig RitutaliTea. Det er nogle powder-facemasks, altså indeholder de små bøtter pulver, som blandes op med vand, når man vil forkæle sig selv med en ansigtsmaske. Jeg har tænkt, at det måske kunne være interessant for jer, at se en video med hvordan man laver dem? Lad mig vide hvad I tænker <3 Jeg tester lige nu masken, Mind Over Mateder er med yerba maté og citrusfrugter, som skulle hjælpe med at genoplive huden, give den en masse antioxidanter samt give en jævn hudtone.

Jeg synes idéen om, at man selv kan blande sin ansigtsmaske, når man skal bruge den, er så god! Det giver bare en anden friskhed og selvforkælelse! Der er nogle forskellige varianter af te-blandninger, som alle har forskellige virkninger. Udover disse ansigtsmasker, har jeg også testet en række af Origins andre produkter, heriblandt Ginzing Energy-boosting moisturizer, som er den lækreste olie-fri creme, jeg bare elsker at bruge! Den har været blandt mine yndlings produkter længe og er bare så glad for den, særligt fordi den ikke fedter og fordi man kan se forandringen med det samme!

Afsluttende, synes jeg simpelhen I skal høre om Origins nye GinZing, Peel-off mask to refine and refresh, som er en peel-off maske, der har en perlemor eller guldagtig finish, som bare gør den ekstra skøn af påføre. Den forfiner hudens porer og fjerne dødehudceller. Alt i alt, synes jeg virkelig Origins har lanceret nogle skønne og nu uunværlige produkter. Har I brugt nogle af Deres masker eller andre produkter før? Husk forresten, at hvis I køber én af Origins nye DIY-masker, får i en skål og pensel gratis med. God aften <3

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

PARTY-FEVER WITH MISSGUIDED