SCALLOP TRIANGLE

ORGANIC HUMAN

p2150036 p2150040 p2150041
Hej piger! Jeg ligger helt udmattet i sengen, efter endnu en hård skidag. Man bliver simpelhen så træt og udmattet af al den friske luft og skiløb selvfølgelig, så jeg er ikke til det helt store her om aftenen ;-) Idag, har vi heldigvis også nydt at bruge en masse tid, på at slappe af i liggestolene, da der har været en masse skøn sol! Så dejligt altså! Her er vildt smukt og jeg elsker, at Christoffer er med i år, da det også er lige ham.

Nu til hvad dagens andet indlæg skal handle om, nemlig Organic Human. Jeg modtog for et kort stykke tid siden, deres Raw Blend med chia, lucuma, blueberry, acai og camu camu. Denne ‘blend’ er en form for tilskud til hverdagen, der er fyldt med sunde vitaminer og superfoods. Jeg bruger min rawblend jævnligt, til at blende i min morgen- eller eftermiddagsmoothie, hvor den jo er så skøn!

Manden bag, Organic Human, er John Wøhlkidéen, der for 10 år siden, fik idéen til Organic Human. John havde fokus på tanken om, at mennesker fødes rene, og det bedste for vores krop findes i naturen, deraf navnet ”Organic Human”.Organic Human er 100 % økologisk, indeholder ingen tilsætningsstoffer, ingen e-numre og ingen tilsat sukker.

I dag, ville jeg lige tippe jer om, Deres nyeste skud på stammen, nemlig det nye grønne shot “Antioxidant”, som smager SÅ lækker og er et sandt boost for kroppen. 

Antioxidant shot, indeholder grønkål, spirulina, hvedegræs, byggræs & chorella sammen med ingefær, æble og limeolie. Dette shot giver dig et boost af antioxidanter og er en ren kilde, til C-vitamin. På mit Antioxidant shot, har Organic Human, personligtgjort det særligt til mig, med mit navn – ih hvor er det fint, synes I ikke? 

Deres andet shot, er med ingefær. Organic Human bruger ingefærjuice i stedet for ekstrakter, for at give mere bid og bedre smag. Udover ingefæren, indeholder dette shot rødbede, granatæble, lemon og chili.

Sidst med ikke mindst, vil jeg lige nævne Deres Gurkemeje shot, der bl.a. kendt for sine anti-inflammatoriske egenskaber og er samtidig en meget stærk antioxidant. Gurkemejen er mixet med ingefær, havtorn, appelsin og æble. Jeg finder mine Organic Human shots og RAW blends i udvalgte helsekostbutikker, Meny, 7 Eleven og Mad & Vin – herudover, findes de også i Salling.

Jeg starter tit min morgen ud med et shot, eller tager et hen ad eftermiddagen, hvor jeg er gået sukkerkold med et stykke mørk chokolade, eller nogle mandler. Det giver et lille energi-kick! Har I smagt eller hørt om Organic Human tidligere?

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SCALLOP TRIANGLE