ROSTEDRAW

ORGANIC HAIRSPA

P1010030 P1010037
Hej piger! Min makeupvideo kommer online idag, YAY! Havde mindre tekniske problemer, det er jeg så ked af, til gengæld håber jeg I kommer til at kunne lide den. Jeg har haft en hektisk morgen morgen, min bil har skulle på reperation, har hentet et møbel, fået ny lånebil, sendt pakker og nu er jeg hjemme, har handlet og skal til at gøre hovedrent – inden turen går mod København, hvor Anders og jeg skal skyde nogle fine outfitbilleder :-) Senere skal jeg i byen, med nogle søde mennesker og ellers nyder jeg den travle, men hyggelige påske. Jeg havde iøvrigt en dejlig fødselsdag forleden, jeg skal nok dele billeder med jer og vise jer mine fine gaver.

Nu skal vi snakke om noget helt andet, nemlig mine nye favorit produkter fra Hairspa Organic. Produkterne herfra er fra en ny serie af hår- og hudplejeprodukter, der alle er fremstillet med øko-certificerede ingredienser. Hårserien, som jeg har testet, indeholder bl.a. økologisk honningekstrakt, Macadamiaolie og Grøn te som stimulerer sund hårvækst og sikrer håret den fugt, det har behov for.

Jeg har testet Blonde Shampoo og Conditioner, som er udviklet til os med lyst hår. Disse to produkter, går ind og regulerer uønskede varme nuancer og det gyldne skær. Shampooen og conditioneren har violette og kolde pigmenter, som altså er dét der går ind og fjerner det varme skær i håret. Balsamen indeholder mandelolie og aloe vera, som fugter og beskytter håret og dets farve. Udover disse to vidunder-produkter, er mit yndslings fra denne serie, Root-Lift som giver håret ekstra volumen (YAS) – dette er som I måske ved, alfa og omega for mig. Det eneste man skal gøre, er at spraye produktet i hårbunden, så håret får maksimal fylde fra bund til spids. Den skal påføres i hårbunden og herefter fordeles jævnt ud i længder og spidser. Jeg bruger den altid i nyvasket hår.

Afslutningsvis, har jeg testet Organic Hairspa’s Dry Shampoo, som er et af mine absolutte musthaves. Den går ind og absorberer overskydende sebym og efterlader håret frisk og velduftende, helt perfekt imellem hårvaskene. Den sidste ting jeg vil anbefale jer at prøve, er deres Argan Elixir, som besåtr af argan- macadamia og hørfrøolie, som tilsammen går ind og eliminerer tørhed. Den er herudover også varmebeskyttende og giver et sundt og velplejet resultat. Jeg er fan! I kan finde jeres nærmeste forhandler af Organic Hairspa lige her. Skriv endelig hvis I har spørgsmål! Vi skrives senere – kys!

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ROSTEDRAW