STYLE AND INSPIRATION

Orange blossom, eau de toilette – Supreme body butter and a Smoothing body scrub

Hej søde piger. Jeg skulle egentlig først have kommet hjem fra lejrskole idag – hvilket jeg faktisk allerede kom igår. Igår nat vågnede jeg at jeg bare havde det så skidt, jeg kastede op og havde feber. Det var simpelhen så træls, og jeg havde egentlig bare lyst til at ligge derhjemme i min egen seng. Derfor besluttede min mor og far at køre ned og hente mig, så de var allerede i Tyskland ved omkring 7 tiden. Sikke uheldig jeg er, det var bare det værst tænklige der kan ske på en lejrskole. I hvertfald er jeg allerede hjemme nu. :-)

Som mange af jer nok ved, er Sephora åbnet i ILUM, Danmark. Det er simpelhen så fedt, og jeg kan ikke vente med at komme ind og shoppe derinde. Da jeg igår kom hjem fra lejrskolen, havde min mor og far været så søde at købe nogle skønhedsprodukter derindefra til mig. De består af en fantastisk velduftende ‘supreme body butter’ – som jeg slet ikke kan vente med at bruge, en lækker bodysrub og en frisk sommerduft. Den bedste gave man kan tænke sig til efter nogle dage på en lejrskole. 1000 kys og knus!

4 kommentarer

 • God bedring søde Caroline!<3 Knus<3http://justsmiiiile.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, lyder virkelig skidt! Men det med gaven lyder til gengæld mega lækkert! :-)Jeg vil bare lige sige at jeg stadig følger din blog, hæhæ! Har jeg gjort i godt og vel et år når vi når vi når slutningen af august :-DKærligst Linnea <3bylinneapetersen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dejlig gave at få! God bedring :-)//Amandakulsortkaffe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor lækkert, og håber du får det bedre :)knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

STYLE AND INSPIRATION