Update - on my way to work

“Only through faith, hope & love will we conquer all.” – Buch Copenhagen

Hej søde piger. Så fik jeg langt om længe en smule tid til lidt blogging, jeg har været på arbejde i idag – imorgen smutter jeg også afsted igen, men det er så hyggeligt, så jeg kan ikke andet end at glæde mig hver gang jeg skal på arbejde. Udover det har jeg bare så meget interesse for mode, og især denne butik da min Chef Tina, er så dygtig og jeg lærer noget hver dag – kan ikke ønske bedre. Imorgen håber jeg på at få taget nogle outfitbilledet, så i kan se en ny rigtig fin poncho, jeg købte forleden dag.
Ponchoer egner sig til så mange årstider, så jeg er sikker på jeg kommer til at bruge min året rundt. Om sommeren på en kold sommeraften, efteråret og foråret som jakke og ikke mindst kolde vintre – hvor jeg faktisk glæder mig allermest til at have den på – er sikker på det kommer til at se fantastisk ud. Udover det har jeg idag lavet et lille billede sneak peak på nogle forskellige nye sager, jeg ikke har fået vist jer – blonder, pallietter og glimmer – de detaljer som jeg synes fuldfører min stil, det er bare så fint. I må have en dejlig aften piger, kys!

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Update - on my way to work