Christmas present ideas

Only for you

DSC_7119 DSC_7120 DSC_7144 DSC_7155 DSC_7159 DSC_7185 DSC_7201 DSC_7209 DSC_7214Som lovet en masse inspirationsbilleder fra mine forældres soveværelse, som jeg synes er blevet så fint – efter de har fået sat tapet op, som jeg har prøvet at fange i det mørke lys. Der er meget hvidt og lyst i rummet, hvilket jeg også synes er rigtig lækkert – det giver plads til flere detaljer, men jeg synes den lyse farve udtrykker ro, orden, renhed også ser det virkelig fint ud med min mors pynt. Jeg løber igen, der er allerede et indlæg klar til Jer imorgen tidlig – nogle morgenfriske? ;-) God aften <3
Love Caroline

 

11 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Christmas present ideas