INTERIØR INSPIRATION, ON A BUSY SATURDAY

ONE YEAR, FILLED UP WITH LOVE AND INSPIRATION

Hej søde piger. Jeg må skuffe jeg med at sige, at jeg desværre glemte mit kamera, og fandt først ud af det, da vi netop kørte i København, derfor ingen outfit billeder derfra …. Så ærgerligt! Men men men, jeg har til gengæld en masse fine interiør billeder til jer, og jeg har købte mine nye rammer på tilbud, så jeg har virkelig gjort mig en masse gode køb idag! :)

Begge mine nye rammer er fra Lene Bjerre, de kostede 250,- fra ny, og var sat ned med 50% – så begge rammer endte ud med at koste 125,- pr. stk. Hvilket er en super pris, for sådan nogle fine fine rammer. Jeg er vild med deres slidt/støvet look, det er så flot ind til mit værelse. Derudover købte jeg en fin fletkurv fra Bloomingville, som kostede 250,- Jeg har længe ønsket mig en kurv som denne, så endelig er den min.

I dette indlæg vil jeg også takke jeg 1000 gange, faktisk kan jeg ikke takke nok! Jeg har netop rundet de 200.000 views, det er jo vildt? Og om 15 dage, har jeg faktisk blogget et helt år! Jeg kan slet ikke selv forstå det, tiden er fløjet afsted, bloggen har simpelhen bredt sig såå meget. Dvs. der har faktisk klikket sig 100.000 læsere ind på min blog, pr. år? What! Tusind tak til jer alle, det er uden tvivl jer som  er med til at få min blog til at vokse så meget som den gør.

Nu hvor min blog snart fyldet et år, skal i selvfølgelig have en giveaway, dvs. om 1-2 ugers tid, vil jeg starte en giveaway op, hvad præmien bliver, må jeg straks på jagt efter. Et helt år med blogging, næsten hver eneste dag, det er skønt! Jeg elsker det, og jeg elsker jer :) Jeg håber i får en fantastisk aften piger, kys og knus fra mig. <3

14 kommentarer

 • Stort tillykke med 1-års dagen søde Caroline! :)Glæder mig til din Giveaway – den kan jo kun blive god! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det siger jeg også, hvor er det godt klaret! Jeg glæder mig også til din giveaway, den har jeg ventet længe på :-)Knus fra Stine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej CarolineVil du ikke lave et indlæg hvor du viser nogle billeder f dit værelse? Ved godt at du har lavet det før men jeg syntes at det er super inspirende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej smukke Caroline, tillykke med næsten 1 år…du er en fantastisk blogger.. Men savner virkelig et svar på din seng.. Jeg står og skal flytte i egen lejlighed og skal bruge noget som kan opfriske den! Din gavl/hovedgærde er perfekt! Er det købt ? og ellers hvordan har du lavet det??Knus I

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej smukke selv, Åh, hvor skal jeg begynde. Tusinde tak for de smukke ord, jeg kan slet ikke takke nok. Min sengegavl har jeg fået min far til at lave. Fremgangsmåden er meget simpel, men svær at forklare. Hvis ikke du forstår min instruktion, kan du evt. ringe til mig,Vi har købt en tynd træplade, som er blevet belagt med noget skumgummi, herefter har han han klipset noget sølvstof meget stramt på, med en maskine som er designet til det. Til sidst men ikke mindst, har han nogle steder midt på pladen, klipset en enkelt klips ind, for at få det til at se ud som om det går ind af, hvilket det også gør – og i det lille hul har jeg sat en diamant med super lim :) Ring endelig hvis ikke du forstår :)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Laver du ikk et indlæg om sommertøj, bikini og solbeskyttelse, jeg tænker mere til når du skal til Cypern, hvad kan man sige et slags kig i din kuffert :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er virkelig en utrolig dygtig blogger, og virkelig inspirerende Caroline! :-) http://simplicitybysimone.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline føst og fremmest vil jeg rose dig fordi du har inspireret mig utrolig meget og du er en utrolig god blogger. Du er kun 15 år og allerede er du så langt fremme!!! :)så ville jeg høre hvilket mærke denne her striktrøje/cardiganer fra? den er i det her indlæg: http://fashionbycarolineblog.blogspot.dk/2012/07/et-gennemfrt-og-stilet-outfit.htmlknus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

INTERIØR INSPIRATION, ON A BUSY SATURDAY