SURROUNDED WITH LOVE

ONE TO ONE

PicMonkey Collage2PicMonkey Collage PicMonkey Collage1
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-06-28 kl. 11.36.59Skærmbillede 2016-06-28 kl. 11.37.57Skærmbillede 2016-06-28 kl. 11.39.23
Hej piger! Jeg har lige hjulpet min far, med at køre hans to biler rundt (helt ok job for mig ;-)) Hihi, åh hvor ville jeg ønske jeg kunne køre rundt i hans hurtige Audi, den klæder mig altså så godt, hvis jeg selv skal sige det. Udover dette, skal jeg senere ind til søde Christina fra Impression PR og hyggesnakke lidt, hvilket bliver så dejligt! Jeg føler endelig at jeg har tid til at forddybe mig, med alle de muligheder jeg har med bloggen her – som jo førhen har været min interesse ved siden af skole – nu er det min full-time baby, som jeg glæder mig til at pleje mere end nogensinde!

Anders og jeg tog lidt billeder ved Kastellet i København forleden, dagen før jeg skulle på vogntur. Jeg har min nye fine nederdel på fra Neo Noir i et blødt ruskindslignende stof, der også fås i sort. Jeg har købt min i butikken Eight i Holte og er allerede så vild med den fine camel-farve, som ser så fin ud til at par solbrune ben. I kan på disse billeder også ane min nye tattoo, som jeg har fortalt jer en smule om – I skal nok få den at se endnu bedre meget snart, stay tuned!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SURROUNDED WITH LOVE