Billibi bikerboots

One thing, that will be a part of me forever

PicMonkey Collage4
Hej søde piger. Jeg nyder min fridag i fulde drag, det eneste jeg mangler, er at begynde på mine lektier – hihi, typisk mig. Jeg må gå i gang, efter dette, dog vil jeg lige dele nogle af mine tanker med Jer. Jeg har på det seneste været rigtig stresset, og har haft svært ved at nå alt det jeg gerne ville. Nogle uger, har det været Jer her på bloggen, som er blevet tilsidesat, andre gange har det været veninder, arrangementer, fashionweek og en masse andre ting og begivenheder, som jeg gerne har villet deltage i. Der er nogle ting, som man helst ikke skal tilsidesætte, heriblandt mit arbejde, som jeg aldrig kunne finde på at gøre halvt og dermed ikke med hele mit hjerte. Jeg har haft perioder og dage, hvor jeg har været ked af det, fordi det også nogle gange er gået ud over min familie – som er de sidste jeg vil tilsidesætte og erstatte med andre ting. Min forældre og søster, er der ALTID for mig – jeg behøves ikke at spekulere over noget, fordi de er der, når jeg behøver dem og mere til endda. Jeg føler mig heldig, og jeg ved at de gør alt vad de kan for at hjælpe mig. Ligesom jeg altid vil være der for dem, men jeg nåede bare en periode hvor min stress gik udover dem, og deres liv skulle indrettes efter alle mine gøremål, aftaler og arbejde – sådan vil jeg ikke behandle dem, og jeg vil heller ikke selv stresse, når det kan undgås. Jeg har altid været en meget grundig pige, og jeg kan ikke fuldføre ting halvhjertet – derudover er jeg også perkfektionist, så det skal også være perfekt samtidigt. Det er helt klart skolen som tager meget tid, og energi – men også mine veninder tager mere tid end førhen, og dem vil jeg også være ked af at skulle priotere fra. Jeg ved at jeg vil ægre mig, hvis jeg om nogle år sidder og kigger tilbage, og ville ønske jeg havde tænkt mig bedere om. Jeg har forsøgt og forsøgt at få det hele til at løbe rundt, men det kan jeg simpelhen ikke. Bloggen er jeg SLET heller ikke klar til at skære ned på, da det er min store passion og lille baby, som jeg brænder for og ser fremtid i. Efter at have snakket med min familie og tænkt mig rigtig godt om, er jeg noget frem til, at det er bedst for mig og mine omgivelser, hvis jeg siger mit job op i Buch – som har været min drømmejob siden jeg var 13 år. Jeg har arbejdet i Buch siden marts 2012, og Buch har været en kæmpe stor del af mit liv siden da. Jeg har udviklet mig så meget siden da, og har fået mere erfaring end jeg kunne ønske mig – jeg har mødt de dejligste piger, som er ligesom søstre for mig, haft en fantastisk chef og mulighed for at lære og blive dygtigere. Jobbet i Buch har fyldt utroligt meget, fordi det var mig så nært og derfor har jeg brugt oceaner af tid både på jobbet og sammen med min far, når vi var ude og tage billeder. Når jeg tænker tilbage på mine år i Buch, er jeg glad og taknemmelig – det har været en fantastisk rejse, men jeg tror at der hvor jeg er lige nu, har så meget at byde på, at jeg blive nødt til at stoppe op og vælge noget fra. Det har været svært for mig at acceptere og blive afklaret, men man indimellem give afkast på noget fantastisk, for at få noget bedre. I denne situtation, giver det mig SÅ meget mere tid, mindre stress – jeg glæder mig til at kunne tilbringe mere tid med mine forældre, som jeg lige nu sjælendt ser, feste i byen med mine veninder til tidlig morgen, bruge meget mere tid på bloggen og ja bare være ung og nyde livet. Jeg tror altid jeg vil have en indre Buchpige i mig, og man ved aldrig hvad tiden bringer, men jeg tror og kan mærke at det er en rigtig beslutning jeg har taget for mig lige nu – og det er det vigtigste. Jeg synes bare I skulle vide det, så I ikke går og undrer jer over det. På billederne kan I se lidt billeder fra tiden løb, jeg sidder tit og kigger tilbage på de mange billeder jeg har taget, da de alle har minder mig sig – det er fantastisk at kunne gøre synes jeg, og jeg bliver altid glad for når jeg kigger tilbage.
Love-Caroline1

14 kommentarer

 • Karina

  Jeg synes det er en stor beslutning og en flot selvindigt. Det er sejt at du tager det her valg. Man kam blive tvunget ud i nogle beslutninger som man ikke altid er helt tilfreds med men som kan blive nødvendige. Men det er vigtigt at prioritere sin tid rigtigt specielt hvis der er mange ting man gerne vil. Evig dårlig samvittighed når man ikke langt med. Jeg ønsker dig alt held og lykke i fremtiden og jeg er sikker på at nok skal klare dig godt med de bedste ting i dit liv. God weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Karina,

   Tusind tak for dine rosende ord, er glad for at du kan forstå mig. Tusind tak, hvor er du bare sød – ønsker også dig det bedste <3

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Du er og forbliver en Buch Copenhagen pige. Lad være med at sige dit job op, det passer jo så fantastisk godt til dig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der vil nok altid være en Buchpige gemt i mig – men jeg skal også videre i mit liv, og lige nu kan jeg desværre ikke finde tid til det længere :-(

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Helt rigtige beslutning du har taget! Din ungdom og alle dine veninder du har nu vil ikke altid være der! Nyd dine byture og nyd dine lange weekender!

  Kram <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh hvor bliver jeg bare glad for sådan en kommentar – jeg tror bestemt også det var det rigtige for mig lige nu <3 Jeg vil nyde dem hver ogén <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Stor respekt for din beslutning søde:) jeg er bare glad for det ikke er bloggen du har valgt fra, for elsker at følge dig, men det må uden tvivl ha været en rigtig svær beslutning for dig:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline.
  Vil starte med at rose dette indlæg, for hvor er det godt skrevet.
  Det lyder til at dit valg er gennemtænkt og det er det rigtige for dig.
  Det lyder også til du er ved at starte et nyt kapitel i dit liv, og du er ved at ændre dig (på den gode måde).. Jeg synes det har været sjovt at læse om alt det tøj du har prøvet og købt fra Buch, og går udfra du fortsætter den stil et godt stykke tid endnu. Jeg har ændret meget tøjstil med tidens løb og det gør man jo, fordi man ændre sig hele tiden, og det gør jo også det hele meget mere spændende.

  Synes det er dejligt at læse om også det lidt “negative” i dit liv.. fordi det første indtryk man får af dig og dit liv er at alt er perfekt og det er der jo intet der er. Men det er dejligt at læse at du har en rigtig dejlig familie og de støtter dig i alt. Det er vigtigt. Synes det er fint hvis du indimellem skriver på bloggen hvis du ikke lige har et overskud til at blogge eller bare har en meget travl periode. Jeg elsker min blog, men vil ikke føle mig tvunget til at skulle sidde og underholde folk hver dag. Jeg blogger når jeg synes der er noget jeg har lyst til at fortælle. :)

  Synes din blog fortsat er rigtig hyggelig at læse med på, og fortsætter gerne med at læse med.

  Glæder mig til at læse om dit “nye” jeg – uden Buch :)

  De bedste tanker
  Natascha :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Natascha,

   Tusind tak, er så glad for at du kan lide mit indlæg, det betyder meget for mig. Jeg tror også jeg er ved at starte et nyt kapitel netop nu, og har brug for fred og ro til at udvikle mig og nyde livet mere – er glad for at du indtil videre har nydt at følge med, men er helt enig i at det er fedt at ændre sig, fordi det gør vi jo også i og med vi bliver ældre.

   Vil tage dit råd til mig ang. blogging, jeg er nemlig dårlig til at lade mig selv ‘misse’ nogle indlæg – og intetsigende indlæg er ikke ‘værd’, så hellere være ærlig. <3 Man kan mærke når et indlæg er skrevet med passion, inspiration og ikke mindst lyst.

   Tusind tak!
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg håber virkelig at du stadig holder fast i Buch stilen! <3 Ingen Buch, uden dig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Flot beslutning, men hård må det have været :) men dejligt at du fremover at prioritere din tid på ting som betyder mere :)

  Er nødt til lige at spørge, hvor kjolen ude til venstre er fra? Den med de mange lag, den er virkelig fin :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det har været rigtig hård, men nødvendig tror jeg <3 Kjolen ude til venstre er fra Buch Copenhagen, købt i sommers – såå fin!

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Billibi bikerboots