UNDERNEATH - LACE PANTIES

ONE TEASPOON

dsc_9343 dsc_9297
One Teaspoon shorts HERE / Green sweatshirt HERE
_________________
Hej piger! Jeg har idag været på farten, det meste af dagen, da jeg havde nogle ærinder i København her til morgen og nu er vendt hjem for at forsætte nedpakningen af lejligheden. Jeg føler mig lidt småsløj idag og håber sådan det går over, da jeg mildest talt hverken har lyst, tid eller mulighed for at ligge mig sig nu?! Ih hvor den sygdom bare altid rammer på de helt forkerte tidspunkter!! Jeg vil prøve at tage det mere roligt idag og få slappet lidt af også, men det er bare svært, når to-do listen disse dage, er viirkelig lang!

Jeg har dog lige nu taget en lille kaffepause, hvor jeg lige ville opdaterer jer også. Jeg havde taget disse billeder forleden, som jeg har set sådan frem til at vise jer.Jeg har mine nye One Teaspoon shorts på, som virkelig er fine! Ej hvor er pasformen bare lækker og så synes jeg de er så cool og rå. De er samtidig lige nu, sat ned fra 999,- til 649,- – så det er altså et rigtig godt køb synes jeg – hvad synes I? Vi snakkes senere <3

1 kommentar

  • Anonym

    Ja, 999 kr for et par krøllede shorts, hvor benene ikke er lige lange, er nok i overkanten, men det her er da et fund til prisen. Var der nogen, der sagde “Kejserens nye klæder” ??

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

UNDERNEATH - LACE PANTIES