REMBER MY ONLINESHOP ∙ BUY MY CLOTHES

ONE OF MY LAST SUMMEROUTFITS

PicMonkey Image
Godmorgen piger! Idag skal vi ud og hente vores 2 nye familiemedlemmer, spændende ikke? Vi er så spændte og jeg glæder mig til at bruge hele dagen på at kysse de to små babyer, husk at følg med på SnapChat, hvor der selvfølgelig kommer en masse op idag. Mit brugernavn er CaroMarburger – så stay updated derinde <3 Her ser I et af mine fine sommeroutfits, som nok snart er en af de sidste der kommer på bloggen – tror I ikke? Det er i hvertfaldt koldt og efterårs-agitgt idag. Jeg har på billederne her, min nye fine top fra ROMWE, der en smule kort, hvortil jeg har taget en højtaljet nederdel fra VILA på til, som virkelig kommer til sin ret her – synes I ikke? Find blusen online her – nederdelen er desværre udsolgt pt, men måske den er til at finde I Jeres lokale Vila-butik. Vi skrives ved senere <3

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

REMBER MY ONLINESHOP ∙ BUY MY CLOTHES