TØJSTATIV TIL SALG

ONE MORE OUTLET: 13.5.15 kl. 17-20

PicMonkey Collage1
PicMonkey Collage3
Hej igen piger :-) Jeg vil starte med at undskylde for den sene udmelding, vi fik givet jer ang. det tøjsalg/outlet Nicole og jeg afholdte her sidste lørdag. Dagene op til fløj afsted og jeg havde simpelhen glemt alt om at få det postet på bloggen. Nu er jeg i bedre tid og vi har sat alt tøjet op og det hele er klar jer! Vi afholder endnu et outlet, hvor vi sælger endnu mere interiør, bl.a. Nicoles smukke sofa, spisebord, pynt, lanterner mv. Ligeledes vil der som altid være EN MASSE tøj, da vi er 3 denne gang – Christina, Nicole og jeg.

Vi glæder os så meget til at afholde endnu et outlet og vil gerne af med alt tøj, altså vil der være MEGET fordelagtige priser til jer ;-) Og vi har mange lækre sommer-musthaves må jeg lige pointerer <3 Jeg vil forsøge at få taget lidt flere billeder af tøjet, møblerne mv. som vi sælger, så I har endnu et lille preview – men her kan I se et udpluk.

Outlettet vil finde sted, samme adresse som sidst: Nørgaardsvej 6a, st. th. 2800 Kgs. Lyngby kl. 17-20. Det tager nærmest 1 minut at gå fra Magasin til adressen, så der er fri mulighed for parkering tæt ved. Har I nogle spørgsmål, må I endelig ikke holde jer tilbage. Vi glæder os helt vildt og håber på at se mange af jer – nogle der har planer om at komme? Ønsker jer en dejlig dag <3

13 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TØJSTATIV TIL SALG