MY CURRENT MUSTHAVE

ONE MORE OF MY UNIQUE BY SAMSARA

P1010289
Hej piger! Jeg fik mange spørgsmål til mit fine Unique by Samsara armbånd, som jeg er så forelsket i. I kan finde armbåndet online lige her, hvor I skal speciallave jeres helt eget armbånd – eller vælge en limited edition udgave. Jeg elsker at kombinere en masse fine armbånd, dette er en smule større og kan derfor også bæres alene – samtidig med at kvaliteten er helt i top! Dette blev en lille overspringshandling, i min engelsktime – det siger vi ikke til nogle ;-) Hihi, følg med på bloggen senere!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MY CURRENT MUSTHAVE