“One good thing about Christmas shopping it toughens you for the January sales.”

Hej søde læsere,
Så er jeg kommet hjem fra en rigtig hyggelig tur i Lyngby med Amalie, som sagt var den bare en kort shoppetur, så vi kunne få de sidste julegaver på plads.
Og det fik vi i hvertfald også gjort, men selvfølgelig fik vi også nogle små julegaver med hjem til os selv, og dem skal i selvfølgelig nok få billeder af snarest, men lyset er simpelhen for dårligt her til aften.
Jeg synes det er så vildt at det er jul lige om lidt, tiden er bare fløjet afsted og er blevet brugt på veninder, shopping, familien, bloggen og en helt masse andet!
Imorgen har jeg tænkt mig at få ordnet en helt masse ting, som jeg helst vil have gjort før juleaften. Så jeg skal simpelhen have trænet, ordnet værelse og selvfølgelig have lavet nogle yderst inspirerende indlæg til jer, hvilket jo er så skønt at bruge tid på :-)
Her på bloggen kommer der forresten også til at ske nogle ændringer snart, det eneste jeg kan sige er at det vil gøre min blog langt mere interesant og inspirererende end den allerede er i forvejen, men selvfølgelig skal i nok få mere at vide om det! Så glæd jeg søde piger.

Billede fra min tumblr, inspirationbycaroline.

6 kommentarer

 • Hej søde læser! Da Google Connect lukker d. 1 Marts, håbede jeg at du ville følge mig via. Bloglovin, da jeg stadig gerne vil beholde dig som fast læser. Det ville virkelig betyde meget for mig og jeg håber/ og tror selvfølgelig du vil gøre det :-) xoxo http://justthouhgtsofablonde.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde du!Jeg har godt hørt en masse om det med GFC, men én masse af mine læsere har skrevet at det kun rammer blogs som ikke er opretter på blogspot, dvs. WordPress eller andet, så det kommer ikke til at ramme din fine blog :-)God jul, kærligts C <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker din blog XOXOog du er jo bare rigtig smuk <3//Fashionbycarolineblog.blogspot.comer fast læser håber du oss’ bliver det af min

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusinde tak Imanerhot09 :-) Det er altid dejligt med noget ros, jeg kigger forbi din blog med det samme!Kærligst C <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea Amalie

  Jeg synes bare at din blog er så utroligt inspirerende <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det godt at høre søde Thea! Det er skønt at vide i bliver inspireret :-)Kærligst C <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening." - Coco Chanel