OCEAN-BLUE

On tha’ back

PicMonkey CollageGooodmorning ladies! Jeg er en smule travl her til morgen, men tænkte at I ikke skulle snydes for en opdatering. Jeg er inden længe på vej til det strand-shoot, jeg fortalte jer om igår. Alt dette skal I nok komme til at se og høre meget mere om! Nu vil jeg vise jer denne fine spaghetti-strap top, der egner ser perfekt til de kommende varme dage. Den er så fin og enkel foran, hvor jeg elsker at style den med flotte kæder – men den er derimod super flot og gennemført bagtil.

I kan finde den online hos WALKTRENDY og I kan komme direkte til den fine top lige her. Jeg håber I kan lide den – vi skrives ved senere, ha’ en dejlig dag.
ec18f76f0ed2ad313afcb70c8aa974

 

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

OCEAN-BLUE