RUBBERBOOTS & FUR TIME

ON MY WISHLIST ∙ ON MY MIND

Skærmbillede 2015-11-14 kl. 22.23.57
CLICK TO SHOP
meotine_racoon_dark_blue11Skærmbillede 2015-11-14 kl. 22.45.46Skærmbillede 2015-11-14 kl. 22.46.19260322-0014_5125588-6116_5224880-1131_5
Godaften piger! Tænkte at det var på tide med en opdateret ønskeliste, nu hvor vi alligevel så småt nærmer os julen – hvilket forresten også er en meget surrealistisk tanke, synes I ikke? Jeg har den seneste tid, forsøgt at holde et moderat shoppe-niveau, endda til den lave ende, da jeg jo næsten lige er flyttet. Ønskerne er der dog ikke færre af, jeg synes jeg har fundet SÅ mange lækre items den seneste tid og her ser I nogle af dem.

Den smukke pelsjakke er fra Meotine og jeg ønsker mig pt. pelsen i den mørkeblå farve, som jeg er så forelsket i. Selv ejer jeg den i rød og det har været et af mine bedste køb! De sorte haremsbukser der fantastiske ud og jeg elsker nogle tætsiddende loose-fit bukser, da de hverken er too loose eller way to skinny. Selvom vi nærmer os vinteren, er der stadig nogle af jer, der måske skal afsted på en varm vinterferie? Jeg er desværre ikke en af de heldige lige pt. da jeg lige har været afsted, men kan alligevel ikke modstå disse to bikinier, der er simpelhen er så fine! Især den sorte må jeg eje!

Dunjakken er SÅ cool, åh jeg gad godt eje den. Årstiden lige nu er perfekt til en jakke som denne og jeg kan forsikre jer om at den har været placeret i min shopping-bag et par gange efterhånden, fornuften har dog taget over og mindet mig om mit madbudget måneden ud – hihi, men den skal være min før eller siden. High-knee-boots, behøves jeg sige mere? De er så lækre, kan styles til lange strikbluser er er så fashionable at se på.

Hvad synes I om de de lækre items? Sov nu rigtig dejligt!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

RUBBERBOOTS & FUR TIME