"I'm very much down to earth - just not this earth."

On my nails

DSC_1024
Hej mine sødeste, jeg er lige nu hjemme med både min mor og far – det er SÅ hyggeligt, elsker når vi alle er hjemme, på sådan en ellers normal hverdag. Jeg er heldigvis rigtig heldig, fordi det er mine forældre stort set hver dag  – det er mere mig, som jo normalt er i skole. Der er virkelig intet bedre :-) Lige om lidt vil vi gå i gang med at lave lækker frokost, også vil jeg lige skrive lidt blogindlæg til Jer, og sende noget af det tøj jeg har solgt afsted. I skal have tak, alle Jer som har skrevet og budt på mit tøj – det er så dejligt at få solgt ud. Der kommer snart mere tøj og interiør op, så I må følge med :-)

På billedet kan I se mine yndlings lakker lige pt. som alle er fra APPEAL4 – de er SÅ fine! Især den støvet rosa med glimmer er jeg helt vild med – den bliver så fin på min fødder, når jeg er på Bali og har fået lidt tan ;-) Ih hvor jeg glæder mig! Min nye bikini fra River Island er også lige på trapperne, den kan jeg ikke vente med at se og vise Jer. Udover lakker, kan du også købe APPEAL4’s neglelakfjerner som er SÅ god <3 I kan se alle APPEAL4’s kollektioner på deres hjemmeside lige her, eller se flere billeder på deres facebookside her. Nu vil jeg gøre mig klar til en hyggelig dag i København med min skønne veninde Emilie, som jeg senere skal i bio med – så hyggeligt! Hvad skal I lave idag?

Love Caroline

Skærmbillede-2013-12-21-kl.-19.26.34

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"I'm very much down to earth - just not this earth."