In love with Bali

On my mind

DSC_5728 DSC_5732 DSC_5733 DSC_5736Lidt inspiration til hjemmet til Jer! Jeg er hjemme igen, efter en fantastisk tur på Bali – kan ikke beskrive hvor meget overskud og energi jeg efter denne ferie har, det har virkelig være tiltrængt og nu er jeg SÅ klar til gå foråret og sommeren i møde. Jeg kan virkelig mærke at jeg har mere ‘gå-på-mod’ og er fuld af inspiration. Efter den lange flyvetur, gik jeg en dejlig lang tur med mine savnede hunde, og kender i det, jeg kunne nærmest dufte foråret – bliver så glad ved den duft! Ligesom nyslået græs, grillmad om sommeren og alle de andre lækre sommerdufte. Har I det på samme måde? Hihi, ved ikke om det bare er mig. I hvertfald var luften dejlig frisk og jeg kunne gå en lang tur, kun iført en tyk strik – mhhm! Det har jeg savnet, derudover er jeg fint tilfreds med at sneen er væk og at det siges der vil blive varmere i den kommende uge – weee!

Jeg har købt nogle enkelte, men virkelig lækre ting med hjem fra Bali – I skal se dem alle sammen! Derudover har jeg mens jeg var på ferie, modtaget den fineste bikini (endnu én ja;-)) Glæder mig til at vise Jer det hele, er sikker på I bliver helt vilde med det – måske har nogle af Jer, allerede set sneak peeks på Instagram? Jeg hedder @carolinemarburger. På billederne kan I se mine nye hylder, min far i forrige uge hang op. Det er så dejligt med ekstra plads til pynt og så giver hylder virkelig en hygge synes jeg. Skriver senere, kys!
Love-Caroline1

 

17 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

In love with Bali