Cross Over Bodysuit

ON MY MIND AND MY WISHLIST

skaermbillede-2017-05-31-kl-15-44-14
Striped knit HERE / Valentino bag in black HERE and HERE / Suede black Yves Saint Laurent bag HERE / White Valentino bag HERE / Heels HERE 
skaermbillede-2017-05-31-kl-15-48-39
Military in nudes HERE / Etc.Etc glitter top HERE / Victoria Beckham glasses HERE / Valentino bag in blue-grey HERE

skaermbillede-2017-05-31-kl-15-51-21Flower shirt HERE / Silver-grey Valentino bag HERE / Nike sneaker HERE


Hej piger! Jeg håber de af jer, der er ude og nyde distortion giver den gas og nyder festlighederne, selv ved jeg ikke helt om jeg når forbi i år, men man skal næsten lige hurtigt forbi ikke, hihi ;-) Jeg har fundet lidt lækre items frem til jer, de fleste af dem, i den lidt dyre ende – i hvertfald designertaskerne. Jeg er lidt lun på både Valentino og Saint Laurent for tiden, og kan egentlig ikke helt beslutte mig for, hvilken jeg er mest til – derfor skal der i hvertfald gå lidt endnu, inden jeg investerer i en, men man har vel lov at drømme lidt. Hvilken af taskerne er Jeres favorit?

Udover taskerne, har jeg fundet den fineste stribet striktrøje, jeg faldt over hos Milium forrige uge. Den er ovenikøbet sat ned lige nu og jeg synes bare den er så fin og elegant! Selvsamme, er de to Heartmade skjorter, begge er sat ned og derfor til en mere overkommelig pris lige nu. Afsluttende, synes jeg ETC.ETC fine glittertop er så yndig og så går jeg og overvejer Nikes Lode sneaker fortiden – hvad synes I om den? Vi skrives ved senere <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Cross Over Bodysuit