I JUST ORDERED.....

ON MY MIND

IMG_2193 PicMonkey Collage2
Godmorgen piger! Nu er I alle vel ved at være klar til weekenden? Selv skal jeg til Tisvilde og drikke en masse rosé med nogle piger, én af de kommende dage og ellers bare nyde at solen endelig er vendt tilbage – ih hvor er det dejligt! Jeg ville egentlig også blot dele mine tanker, jeg går med for tiden. Nu er jeg nemlig blevet færdig i skolen, har et hav af muligheder på arbejdsmarkedet eller som studie – alt hvad jeg faktisk ønskede at have mulighed for, da jeg startede på gymnasiet for 3 år siden, er nu en realitet. Det der har ændret sig, er dog at jeg på nuværende tidspunkt ikke ved hvad det egentlig er jeg vil lave? Hvor jeg ser mig selv om 1, 2 eller 3 år, rent arbejdsmæssigt. Det er en kæmpe omvæltning, pludselig at skulle skabe sin egen vej, egen fremtid og at jeg helt og alene skal tage disse beslutninger, da jeg jo er den eneste, der ved hvad der er rigtigt. Jeg synes virkelig det er svært, som 19-årige at skulle tage beslutninger, der kan have betydning for ens fremtid.

Jeg har omvendt også tænkt meget over, at det ikke skader at kaste sig ud i en masse forskelligt, prøve nogle forskellige ting, for at finde frem til det helt rette. Jeg har dog alligevel altid haft en drøm om at gå selvstændigt, men det kræver også både erfaring, eller om ikke andet en stor kapital i de fleste tilfælde. Jeg går i hvertfald overordnet og er lidt forvirret for tiden, hvilket jeg er sikker på, jeg ikke er ene og alene om – men mon ikke, alle os nyudklækkede studenter nok skal finde vores egen vej, før eller siden? Det tror jeg, men lige nu, handler det nok mere om at give slip og tage en dag og gangen – ligesom det er så vigtigt at nyde, den frihed vi alle har lige nu. Ih hvor er det dejligt. <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I JUST ORDERED.....