METALLIC iPHONE CASES

ON MY MIND ∙ ON MY WISHLIST

Untitled-1

Hej piger! Mange af jer har spurgt ind til flere collage, ønsker og musthaves – og det skal I selvfølgelig få mere af. Jeg har det med at bruge aaaal for meget tid, på at sidde online og finde lækre items – det er både farligt, dyrt og tidskrævende – men jeg elsker det altså. Den smukke Meotine pels vil jeg SÅ gerne eje i den navy blue farve, har kigget på den længe efterhånden nu – så måske burde jeg snart slå til? Hmm! Skindnederdelen fra Moliin er bare rå, klassisk og super lækker til alle outfits og årstider – den kan altid styles og så er jeg vild med læder.

Dior brillerne er mit latest crush, jeg har været så glad for mine So Real solbriller i den sølv/sort, se dem her – så måske man skulle rykke niveauet videre næste gang? Leo, go or no go? Ragdoll-tee’en er så fin og lige mig – den fås i både sort og hvid, kan ikke helt beslutte mig hvilke én af farverne, jeg vil blive gladest for. Afsluttende drømmer jeg om Lolas Love smykker fortiden, de er unikke og lidt antikke i deres look, hvilket jeg er helt vild med. I kan se et større udvalg hos Youheshe.com. Har I nogle lækre ønsker, lige for tiden? Kys


Hi loves! I’m so in love with these items current – can’t choose between them and I want them all. The Meotine fur is literally amazing – I love the navy-blue color and I know it will be an favorite in my wardrobe. The leather-skirt is a great musthaves, fits to all items in all seasons, so unique and classic. The Dior sunglasses with leoprint is SO cool – agree? I have been so happy about my new SO REAL sunglasses in black/silver, so I know these will be an favorite too.

The tee is just nice and cool, like the Lolas Love jewelry catched me currently. Which items are your favorites? Xoxo

CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-02-23 kl. 19.33.05Skærmbillede 2016-02-23 kl. 19.34.28Skærmbillede 2016-02-23 kl. 19.35.19Skærmbillede 2016-02-23 kl. 19.35.59Skærmbillede 2016-02-23 kl. 19.37.01

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

METALLIC iPHONE CASES