BOSS UP IN BLUE

ON MY FINGERS

dsc_6125 dsc_6124picmonkey-collage
Spinning Jewelry HERE


Hej piger. Sikke et blæsevejr der er idag?! Har virkelig frosset hele dagen og synes for alvor, man kan mærke efterårets kolde kulde. Jeg har været i skole idag og skal inden længe over til en veninde og spise der <3 Jeg tænkte at jeg simpelhen måtte lave et indlæg, helt dedikeret til mine fingreringe, da det er noget jeg nærmest får daglige spørgsmål til. Jeg elsker mine ringe og går nærmest aldrig ud af døren uden dem på mig, da det er en så indgroet vane efterhånden.

Det er ikke så lange siden, at jeg opdragerede min fingerudsmykning lidt, med nogle af Spinnings nyeste ringe, som jeg personligt er helt vild med. Jeg elsker at sammensætte flere forskellige, for at skabe et unikt og personligt look. Hvad synes I om det? <3

2 kommentarer

  • Karina

    Super flotte ringe . Er helt vild med din farve på dine negle 😜. Må jeg spørge hvad det er for en neglelak og hvad farve / nr . Tak for alle din gode indslag og inspiration til mode, mad osv . Forsat god dag . Vh karina

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BOSS UP IN BLUE