SPRAYTAN AND SKINCARE

On for the low life

caroline-31 caroline-35 caroline-39 caroline-45 caroline-48 caroline-50 caroline-53Godaften piger! Jeg kom hjem og hoppede i løbetøjet, da jeg langt om længe kunne mærke bare en smule motivation, selvom det er hundekoldt udenfor – dette lykkedes dog ikke, da jeg pt. ingen løbesko har! Så her har jeg siddet i træningstøj siden da, haha – så irriterende altså! Dog en god grund til at anskaffe sig et nyt par (fashionable) løbesko, ikke? hihi <3

Jeg har endnu et outfit klar til jer, fra da Anders var forbi mig i lejligheden forleden. Jeg viser her min nye SÅ lækre Malene Birger cardigan, jeg fik af mine forældre i julegave. Elsker den og har kigget på den længe efterhånden – nu er den endelig min. Synes bare den er så hyggelig, samtidig med at jeg har en svaghed for grå strik. Den har nogle flotte detaljer og kvaliteten fejler aldrig hos MB. I kan finde den i butikkerne nu. Jeg håber I kan lide outfittet – nu vil jeg hoppe ned i min frosne bil, skal mødes med skønne Cam senere <3 God aften, kys!

CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-01-06 kl. 19.27.35

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SPRAYTAN AND SKINCARE