THINGS YOU DID'NT KNOW ABOUT ME

OLAPLEX HAIR PERFECTOR

P1010292 PicMonkey Collage
Godaften piger! For nogle af jer godnat – hihi, det er ved at være sengetid, men trods min lange skoledag, mange afleveringer og lektier til imorgen, synes jeg ikke I skulle snydes for ét indlæg jeg har set meget frem til at skrive. Det skal nemlig handle om mit hår, mine produkter og hvordan jeg holder det sundt. Jeg har den seneste tid, særligt henover vinteren, oplevet at mit hår blev tørt, ikke særlig fyldigt (min største frustration) og generelt livløst – så træls. Jeg forsøger normalt at ‘gøre mindst’ ved mit hår, forstået på den måde, at jeg sjælendt hverken glatter eller krøller det – og for den sags skyld føntørrer det. Jeg har mange naturlig krøller i mit hår, hvis jeg ønsker at fremme det altså – de kommer fra min mor og jeg elsker dem, når jeg vil have et vildt hår, med meget volumen. Går jeg derimod ‘bare’ i bad, reder mit hår og går i seng, bliver det let bølget som på billederne. Overordnet set forsøger jeg at undgå alt varmebehandling, for at skåne det mindst muligt.

Jeg har igennem tiden udsat mit hår for et hav af kradse hårfarver – husker I mit helt plantinblonde hår? Hvis ikke kan I se det her – eller da jeg forsøgte at få min naturlige hårfarve tilbage som her. Det er blevet afbleget, farvet mørkt, afbleget farvet mørkt…. igen og igen, indtil jeg indså at jeg ikke var til det helt lyse hår længere. Lige nu har jeg en kombi af dem begge, med en smule blond fra sommerens sol og min naturlige farve i min bund.

Mit hår var dog ikke så glansfuldt og fyldigt længere, hvilket HELDIGVIS ikke varede ved så længe igen. Jeg kender nemlig dygtige frisør Stine Mai, der er selvstændig hos Stylebox i Lyngby, som anbefalede mig at tage en Olaplex kur. Denne hårkus genopbygger hårets nedbrudte svovlbroer, der bliver nedbrudt under den konstante kemibehandling vi hver dag udsætter håret for – særligt i forbindelse med farvning samt blegning af håret. Man kan både se og mærke en stor forskel og da jeg forlod Stine, var mit hår så dejlig blødt og medgørligt igen. Jeg har siden da, hver uge, selv påført kuren hjemme og ladet den sidde i 10 min. Jeg er sikker på at mit hår takker mig 1000 gange for den beslutning. I kan læse mere på nettet, eller ringe til Stine i Stylebox lige her. Sov nu dejlig <3

 

 

2 kommentarer

  • Mille

    Har overvejet at købe den! Kan man købe den i Stylebox i Lyngby – for bor liiige ved siden af! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THINGS YOU DID'NT KNOW ABOUT ME