LACEPANTIES AND MARIA NILA GOODIES

oh so printed

picmonkey-image
Necklaces from Ziva Cph Jewlry HEREPrinted bikini from ASOS HERE and HERE


Hej piger! Jeg er kort hjemme, for at pakke nogle ting, så vil jeg tage over til C og sove <3 Det er vildt hvor afhængig man på én eller anden måde bliver af hinanden, ikke sandt? Jeg havde aldrig troet, jeg skulle knytte mig til en person, så meget som jeg har gjort – og for den sags skyld elske én på den måde. Det gør mig så glad og føler mig så heldig og lykkelig, alene ved tanken om ham og min fantastiske familie og venner. Ih hvor er man heldig, og i sidste ende, er det alt der virkelig betyder noget. Apropos mine nærmeste, kan I her se et lille preview på mine fine speciallavet halskæder fra brandet I måske har stødt på via InstagramZiva Cph JewlryJeg er så vild med deres smykker, som man altså selv kan personliggøre. Jeg har 2 forskellige halskæder, den ene med to c’er, som I dog kun kan se bagsiden af på billedet (der kommer flere snart). Den med C’erne, står for Christoffer og jeg og bagved, er vores begges fødselsdage og et evighedstegn – den er så fin og rå med den firkantet form.

Den anden kæde, er den runde, som jeg har valgt at have med mit eget, søsters og forældres forbogstav i og så en sten i midten. Begge kæder betyder allerede meget for mig, idét de har så meget af det der fylder i mit liv og så synes jeg idéen om, at de er unikke og tilpasset mig, gør dem endnu smukkere. Har nogle af Jer et speciallavet smykke? Lad mig endelig høre hvis ja <3 Ellers kan I ihvertfald tjekke Ziva’s Instagram ud, der er så mange flotte smykker – alt fra ringe til kæder. Sidst men ikke mindst, kan I her se min nye bikini jeg er ret vild med. Det er ikke rigtig min typiske ‘bikini-stil’ hvis man kan sige det, men jeg faldt over printet og den flotter overdel, som jeg tror vil komplimenterer både store og små bryster. Rigtig fin og anderledes! Hvad synes I? Rigtig god aften ladies, vi skrives ved før eller siden <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.