AIN'T PLAYING GAMES

OH NA NA

PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage3 PicMonkey Image
Hej piger! SÅ er det tid til endnu et ASOS indlæg, da jeg personligt ikke kan få nok af alle de lækre nye items, som der iøvrigt hele tiden kommer flere af! Jeg har fundet nogle lunere items, der kan bæres til når vejret bliver køligere. Selv er jeg meget på jagt efter nogle flotte støvler eller bikerboots, men synes VIRKELIG det er svært at finde nogle – åh altså! Støvler og vintersko har altid været en problematik for mig, da jeg helst ikke vil have det skal være for enkelt, ikke for høj hæl, gerne lidt rå – men heller ikke for meget. Så ja, der kan I bare høre – tror jeg har for mange præferencer! Jeg har dog fundet nogle fine OG prisvenlige boots i sorte som I kan se på ovenstående collage, de er dog åbne i siderne, men er virkelig cool synes jeg! Når vejret så ikke længere er til bare fødder, kan man have nogle fine sokker i med glimmer eller mønster.

Udover de sorte, så jeg at Jeffrey Campbell havde lavet disse nude støvler med sølv kæder, der egentlig er lidt Givenchy-a-like, men alligevel helt sine egne – er de ikke flotte? Det eneste der gør mig usikker på dem, er farven, der jo er sart – omvendt er den så lækker og differentiere sig meget fra andre støvler, så det er også en option. Udover støvlerne har jeg fundet nogle fine bluser, bl.a. den hvide, som jeg allerede har klikket hjem. De to strikbluser er jeg også vild med, da de ikke er for tykke, men kan bruges med en vinterjakke udover, uden at man omkommer at varme. Sidst men ikke mindst, kunne jeg ikke lade være med at medinddrage den fine nederdel i blomstret mønster, samt den sorte langærmet bluse med blonde-detaljer og den beige trenchcoat. Ih det fint det hele!

CLICK TO SHOP
Ruffle skirt w/ flowerprint
B
lack long sleeve top w/ laces
W
hite top w/ fluted sleeves
K
nitted oversized jumper in pink
L
ongline coat in beige
S
tutted cut-out boots
J
effrey Campbell boots in nude w/ silverchains

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

AIN'T PLAYING GAMES