DREAMY DRESS

Off Shoulder Lace Top

picmonkey-image
Goodmorning ladies! Jeg har her til morgen, været MEGET tidligt oppe, da jeg skulle holde åbent hus her i lejligheden, da der jo skal findes nye lejere til den inden længe, så er allerede godt træt synes jeg, haha – det mørke vejr spiller nok også lidt ind, jeg glæder mig dog ved, at C og jeg imorgen rejser til Madrid! Jeg glæder mig helt vildt til en kærlighedstur, hvor vi bare skal slappe af, spise god mad og nyde hinanden – det synes jeg vi begge fortjener <3 Iøvrigt, hvis I skulle have nogle tips til Madrid, hvad end det måtte være shopping- spise eller måske oplevelsessteder, så tip mig endelig – vi vil hellere end gerne høre Jeres erfaringer.

Her til morgen, ville jeg vise Jer denne SÅ fine off-shoulder laceshirt, jeg købte hos ASOS forleden. Jeg fik SÅ mange kommentarer på den, både på min Instagram, men også da jeg havde den på, så tænkte at den fortjente et dedikeret indlæg. Den er SÅ fin og jeg har allerede brugt den en hel del. Den er herudover, både rigtig god til fest, ligesom man også kan bruge den til hverdag med jeans til. Den koster 200 kr. og kan findes online her i str. xs-small, small og medium, dog tror jeg den ryger hurtigt, så man skal være hurtig. Rigtig god dag piger, vi skrives ved senere <3

indlæg skrevet i samarbejde med ASOS

YOUR THOUGHTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

DREAMY DRESS