ABELSTEDT WONDERS

Off-shoulder in pink

IMG_1923 IMG_1924 IMG_1926 PicMonkey Collage
Hej piger! Nu hvor de fleste af jer, snart eller måske allerede har været på ferie, synes jeg, at I skulle se denne fine lyserøde sommer off-shoulder top, som jeg har brugt på de varmeste sommerdage i Danmark. Off-shoulder bluser har altid været en favorit i mit tøjskab, jeg synes det ser så sommerligt og fint ud, ligesom jeg altid har synes, at kvindeskuldrer er smukkere end noget andet. Det giver en helt andet feminitet, end eksempelvis en nedringet bluse – synes I ikke? Denne er i hvertfald smuk i farven og perfekt til sommeren – I kan finde den online lige her.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ABELSTEDT WONDERS