Sheer Knitted Top

OFF-SHOULDER FAVORITE

IMG_3911 IMG_3926 IMG_3994 IMG_3995 IMG_3997 PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage2
Godmorgen piger! Som de af jer, der følger med på min snapchatprofil, nok har bidt mærke i, har jeg haft vores lille hund Futte på besøg her natten over. Mine forældre skulle flytte idag og derfor ville vi skåne ham mest muligt for al den kaos med flyttekasser, flyttemænd og omrokeringen – og så er det jo så hyggeligt at have ham her i lejligheden. Han har puttet hos mig hele natten og været så sød, lige på nær i nat ved 4-tiden, hvor har pludselig skulle op og tisse og egentlig gerne ville lege, hvilket jeg slet ikke var i humør til, skal jeg lige hilse og sige. Haha, men ellers er det dejligt at have ham her! Har I ikke set min snapchat, kan I følge med på brugernavn: caromarburger.

Lige om lidt kører vi hjem ad, til mine forældres nye hus, de skal bo i indtil deres nybygget hus bliver færdigt engang til næste år. Jeg glæder mig helt vildt til at se det og er sikker på det er blevet rigtigt fint. Før jeg smutter, ville jeg dog lige vise Jer en af ASOS‘ nye summeritems, som er denne SÅ fine off-shoulder bluse i hvid. Som jeg efterhånden har nævnt en del gange, er off-shoulders en kæmpe favorit hos mig, jeg elsker virkelig at have dem på. Denne kan faktisk også sættes på nogle forskellige måder, enten kan man have den ‘lige’ over begge skuldre, eller oppe over skuldrene som en normal bluse, udover dette, kan jeg rigtig godt lide at have en skulder oppe og én nede – hvis det giver mening? Hvis ikke, kan I se de forskellige måder på billederne ovenover.

Jeg har en EU36 og ville sagtnes kunne være i både en størrelse mindre, såvel som en størrelse større. Er den ikke fin? I kan finde den online lige her.

sponsoreret

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sheer Knitted Top