Eat green, look great

Odd Molly wishes

Skærmbillede 2015-05-27 kl. 17.04.18
Hej piger <3 Har haft en hyggeligt dag i selskab med min søde morfar, vi fik spist lidt god mad i Tivoli og hygget i det lækre vejr. Nu er min søster lige kommet herop og jeg skal her til aften have skudt nogle billeder, af de lækreste Plusfine sæt, som I skal glæde jer til at se!  Imorgen, fredag og lørdag holder Plusfine nemlig outlet i Holte, hvor der vil være en MASSE gode tilbud, kollektionsprøver og meget mere – måske nogle af jer har været der før? Om ikke andet vil jeg fortælle meget mere på bloggen senere!

På collagen kan I se mine seneste fund, som jeg går og drømmer om. Odd Molly har virkelig vundet mit hjerte, efter jeg fandt deres smukke sengetøj – hold op hvor er det fint. Strandkjolen er SÅ fin, er vild med snittet og det flatterende mønster. Bikinien står ligeledes højt på ønskelisten, men må holde lidt igen, efter jeg bestilte disse hjem fra River Island. De fine toppe er gode ‘basic-items’, som alligevel langt fra er kedelige. De kan styles til nærmest alt, man har alligevel nogle små fine detaljer, der gør dem unikke og virkelig eksklusive.

Valentino heels og sandaler, behøver jeg sige mere? I need them badly!! Dagen hvor de er mine, må altså være tæt på efterhånden – kan ikke vente længere! Ha’ en fantastisk aften <3

CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-05-27 kl. 20.10.30Skærmbillede 2015-05-27 kl. 20.12.55Skærmbillede 2015-05-27 kl. 20.09.27Skærmbillede 2015-05-27 kl. 20.09.59Skærmbillede 2015-05-27 kl. 20.12.20

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Eat green, look great