that matters

OCTOBER BEAUTY NEEDS

dsc_5644
Hej piger. Idag tænkte jeg, at jeg ville samle nogle af mine yndlings beauty-produkter i ét indlæg, for at skabe et fint overblik, nu hvor jeg har så mange nye favoritter i skuffen, hvilket jo ikke er noget at klage over ;-) Først vil jeg gerne fortælle jer lidt om min seneste selvbruner-addiction! St. Tropez har altid været et førende brand indenfor self-tanning og jeg synes virkelig deres nye produkter, er værd at prøve, hvis man er glad for at bruge selvbruner.

Selv elsker jeg det, her i vinterhalvåret, fordi man altså bare ser lige lidt friskere ud, med en flot glød. Jeg har testet hele 3 forskellige varianter:

St.Tropez Self Tan Express Bronzing Mousse 200 ml. 429 kr. (prisvindende) 
Moussen er let og hurtigtvirkende. Giver en naturlig solkysset farvetone på få timer og bedst af alt, kan du selv tilpasse farven, så du får lige præcis den glød der ønskes. Lad den virke 1, 2 eller 3 timer alt efter den ønskede tone er opnået og vaskes af med vand.

St. Tropez Prep & Maintain Tan Enhancing Body Polish 200 ml. 179 kr.
Skrubben her, er egentlig en udviklet, til at kunne forberede kroppen på anvendelse af selvbruner. Den fjerner døde hudceller og polerer hele kroppen – jeg husker altid særligt mine hænder, albuer og fødder, da det oftest er her, der kan ses små ‘selvbruner-fejl.’

St. Tropez Self Tan Bronzing Mist 125 ml 99 kr.
Denne selvbruner spray, giver både dækkeevne og matcher ens hudtone perfekt, samtidig med at den giver en flot glød. Jeg synes den var rigtig let at påføre, den efterlod ikke streger og er super let at påføre. En anden rigtig god ting ved denne mist, er at den ikke smitter af – så længe den lige trænger ind.

dsc_6237 dsc_6231
Nu til et helt nyt brand, jeg faktisk aldrig før har testet eller prøvet produkter fra, nemlig Foreo. De er et svensk beauty-brand, der fik global success med deres LUNA, som er den lille lyserøde ansigtsmassør, eller hvad man skal kalde den?! Jeg tænker nogle af jer, måske har hørt eller selv bruger den <3

FOREO LUNA PLAY PLUS 299 kr.
Om ikke andet, så er dette deres nyeste Foreo Luna play plus, som skal bruges som et led i en dybderensende ansigtsrensning. Den skal bruges når al makeuppen er fjernet og man har påført et renseprodukt på huden, her skal man starte rensningen ved at tænde den og bevæge den i cirkulære bevægelser. LUNA play plus fjerner 99,5% af alle urenheder og overskydende fedt, ved deres pulseringsteknologi, der jo giver de her viberationer. Den er lavet i silikone, så den er super nem at rengøre og tørrer hurtigt. Den er meget rejsevenlig, fordi den er så lille og let at have med på farten.

ISSA PLAY 399 kr. 
Som et helt nyt tiltag, har FOREO nu også lanceret en tandbørste, den kaldes ISSA play. Den er 100% vandtæt og leverer op til 9.000 pulseringer i minuttet. De renser tænder og tandkød blidt uden at slibe og egner sig derfor også til meget sensitivt tandkød.

Udover de to elektroniske produkter, har jeg den seneste tid, været rigtig glad for min DAY (179 kr.) og NIGHT (179 kr.) cleansers også fra FOREO, der er super lækre, drøje i brug og fjerner alle makeuprester. 

dsc_5638 dsc_5643
JORGOBÈ GIFTSET 468 kr.
Jorgobé er et produkt jeg tit vender tilbage til, når jeg føler min hud er i ubalance eller trænger til en ekstra god dybderens. Denne gaveæske, er perfekt, både til forkælelse til en selv eller som gave til en veninde, nemlig fordi den har 3 aktive produkter, der arbejder sammen og kan løse problemhud. Den indeholder:
En Refreshing Scrub-Mask, der går ind og fjerner hudorme og dødehudceller, som forhindrer nye urenheder i at komme. Den kan både bruges som en skrub, der aftages med det samme, eller som maske, hvis man lader den sidde nogle minutter.

Udover masken, er der også den anerkendte The Original Black Peel Off Mask som nogle af jer, måske har hørt om eller prøvet? Selv er det mange år siden, jeg prøvede denne for første gang – og den er virkelig effektiv. Det er en sort maske, der igen forhindrer huden i at skabe overskydende fedtproduktionen – den påføres og trækkes af, efter virkning – her kan man mildest talt SE ens hudorme i den sorte maske! Udover det, virker den beroligende på huden.

Afsluttende er der er en White Tea Balancing Cream som er udviklet til at kunne regulerer sig efter hudtype, sådan så at en fedtet hud, vil få nedsat fedtproduktion og en tør hud, vil få øget fugt. Et lille fif her, er at når man har fedtet hud er det faktisk et tegn på, at ens hud mangler fugt og er i ubalance. Som et resultat heraf ens talgkirtler, derfor producere endnu mere talg (olie) for at kompensere for den manglende fugt – det er i hvertfald oftest tilfældet og ofte det der gør, at man ikke kommer sin problemhud til livs, netop fordi man fejltolker og tænker at en fedtet hud, skal udtørres. 

dsc_6241 dsc_6248 dsc_6247 dsc_6250
ELIE SAAB, GIRLS OF NOW 395 kr.
Sidste beautyprodukt for denne omgang, er Elie Saab’s nyeste duft, Girls of Now, der er nomineret til Costumes Skønhedsfavoritter i den bedste designerduft. Selv er jeg ret sart med dufte, da jeg hverken synes de må være for søde eller stærke, og for kraftige eller milde – det er virkelig svært, at ramme en lækker og på en eller anden måde, balanceret duft? Hvis det giver mening. Denne er dog lige efter min smag og er vildt god og frisk, samtidig med at den er en smule krydret.

Girls of Now er inspireret af vores generation netop nu og så er flakonen bare så fin – synes I ikke?

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

that matters