If I can't go the heaven, let me go to LA

OCEAN-BLUE

PicMonkey CollageDSC_6880 DSC_6893 DSC_6910
CLICK TO SHOP
15053-513-01Skærmbillede 2015-06-25 kl. 15.50.07
Godmorgen piger! Endnu en regnvejrsmorgen til os i Danmark, det er da lidt små-irriterende efterhånden, dog holder jeg ud, da det gode vejr kun skulle være en dag væk nu og så har jeg bedre samvittighed ved at være indedøre og ordne en masse praktisk. Plejer normalt at elske regnvejr i sommertiden, da jeg synes det giver friskhed – men jeg elsker det kun, når det kommer som et afbræk til solen – og det har det ikke rigtig gjort på det seneste, men det bedste man kan gøre, er vel at nyde det.

Igår fik jeg skudt en masse fine billeder, lige efter jeg var kommet fra frisøren. Jeg havde egentlig været ude i noget ombre-lignende effekter, men nu hvor det er sommer og jeg inden længe rejser på ferie, har Amalie valgt at lysne min bund lidt, med nogle naturlige blonde striber og jeg er SÅ glad for resultatet – det skal I nok høre meget mere om senere idag forhåbenligt.

Her har jeg den fineste Plusfine kjole på, er helt solgt i den. Farven er mørk ocean-blue, som overskriften hentyder til, hihi, og med et fint guld-agtigt mønster, samt glitrende effekt. Super smuk altså! Den vil være perfekt til en festlig lejlighed, som fødselsdag bryllup eller andet – men kan også tones ned ved at skifte stilletterne ud med sandaler og opsat hår, som en smuk strandkjole. Jeg håber I kan lide looket – vi skrives ved, ha’ en dejlig dag <3
ec18f76f0ed2ad313afcb70c8aa974

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

If I can't go the heaven, let me go to LA