M.A.C MINERALIZE

OAHU ∙ COCONUT SUNSET

P8120124 P8120126 (1)
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-08-16 kl. 09.16.21Skærmbillede 2015-08-16 kl. 09.16.11Skærmbillede 2015-08-16 kl. 09.16.05
Godmorgen piger! Jeg har endelig fået sovet nogenlunde ud, hvilket er så rart. Jeg har virkelig ikke været helt fungerende den sidste uge, der har været så mange ting der skulle nås, skolestart, aftaler og meget andet. Måske er det stresset over alle de ting jeg har skulle nå, eller også har jeg bare været ufatteligt dårlig til at komme over dette jetlag.

Om ikke andet, er mine forældre lige pt. på ferie, hvilket de fortjente så meget – selvom jeg stadig er lidt misundelig! ;-) Hihi! Jeg er så glad på deres vegne og håber de får slappet helt af, da det virkelig har været tiltrængt for dem. Jeg er hjemme og passer vores små hunde, det er rigtig hyggeligt og så får jeg selvfølgelig lidt selskab disse dage, hvilket er skønt.

Vejret er SÅ hyggeligt idag, jeg må ærligt erkende at jeg har savnet lidt regnvejr, da jeg synes det er så hyggeligt, hvis man altså alligevel skal tilbringe dagen i sengen eller indedøre – så har man ikke dårlig samvittighed over at blive i hyggetøjet i hvertfald!

Jeg vil prøve at sove lidt videre, da jeg stadig er lidt træt ovenpå denne uge – men ville inden jeg smutter, vise jer min nye yndlings duft fra butikken BATH & BODY WORKS i LA. Det er en blanding mellem kokos og sommer, den er så lækker, frisk og krydret. Jeg har købt både bodyshowergel, bodycream og en spray – kan ikke få nok af den.

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

M.A.C MINERALIZE