NINÈ SALE

NYTÅRSTANKER OG ÅRET DER GIK

picmonkey-collage3 picmonkey-collage5 picmonkey-collageKære piger. Glædelig nytårsaften <3 Jeg håber I alle sidder tilbage med en dejlig følelse i maven, over året der gik. Hvad end året har været det bedste i Jeres liv, et hårdt år eller et år med mange blandede følelser, synes jeg det er vigtigt, at holde fast I, at det er en ny begyndelse og at hvert år, er lærerigt på sin måde. Vi tager alle en masse nye lærerige oplevelser med os, vi gør op med vores dårlige vaner, fastholder de gode og revurderer lidt hvad vi har opnået – hvilket kan være svært, fordi året vil jo for de fleste af os, byde på en masse godt og ondt. Selv vil jeg aldrig være foruden de hårde tider, perioder og oplevelser, fordi de er med til at sætte fokus på alt det gode og med til at gøre én til den man er.

Mit år har været en skønt år, hvor jeg har opnået nogle store milepæle i mit liv og indfriet drømme, jeg aldrig havde turde håbe på, skulle blive til virkelighed. Jeg har bl.a. købt min helt egen drømmelejlighed, som jeg elsker og nyder at tænke på, som værende MIN. Udover det, har jeg stiftet NINÈ Copenhagen, min største drøm og passion, som jeg er beæret og taknemmelig over, at I alle har taget så godt imod. Udover dette, er jeg startet på sygeplejerskestudiet, stiftet nye, fantastiske bekendtskaber, blevet ældre og mere ansvarsfuld og føler at jeg har hele livet foran mig og at mulighederne er uendelige <3

Jeg kunne også sagtnes nævne de mindre sjove ting, der er sket i år, men finder mest glæde i, at fastholde alle de gode <3 Jeg vil tage en masse lærerige oplevelser fra dette år, med mig ind i det nye. Vigtigst af alt, vil jeg huske på, at man selv er herre over hvordan det meste i ens liv udforme sig – så længe man tror på og elsker det man er, gør og drømmer om, så er jeg sikker på, livet bærer en det rigtige sted hen.

Sidst men ikke mindst, er jeg så evigt taknemmelig over, at I fortsat følger med her på bloggen, som har været min frirum siden sommeren 2011. Det er surrealistisk at tiden er fløjet sådan afsted, men jeg er så glad over, at nogle har fulgt mig siden da, andre er sprunget fra og nye er kommet til – præcis som andre bekendtskaber og passioner også forløber i det virkelige liv. Jeg glæder mig til et nyt år og ønsker jer alle et fantastisk og lykkebringende år, med dem I holder af <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NINÈ SALE