Nye hudpleje produkter og en kommende shoppingtur med en masse shopping og venindehygge

Billeder af mine nye TROMBORG produkter, se beskrivelser af de to produkter.
Hej søde piger,
Her er billederne af mine nye produkter fra Tromborg, jeg vil i det her indlæg skrive lidt om hvert produkt og lidt om hvad jeg skal tilbringe med med i weekenden. :-)
Imorgen har mig og Camilla snakket om at tage en tur ind på strøget og shoppe. Det er alt for lang tid siden, vi har brugt en dag i hinadens selskab, så jeg håber turen imorgen kommer til at stå på max veninde hygge, shopping og et smut forbi Joe & The Juice.

TROMBORG, calendula water – Jeg bruger den her lækre spray morgen og aften. Den har en forfriskende og virkelig ren duft, som tilfører huden glød og energi. Udover den er den god til brug af aftersun, da den også har en kølende effekt. 
TROMBORG, below 10 degrees cream – 10 degrees cream er en meget fugtgivende cream, som hjælper huden mod udtørring i de kolde temperaturer, et klart must hvis man skal på skiferie, da den jo som sagt er god mod udtørring og rødspræninger, og det er ofte et problem for mig på skiferier. 

7 kommentarer

 • Lækkert! De lyder virkelig forfriskende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tak for din super søde kommentar på min blog! det varmer! også rigtig sød blog du har dig! og hvor er du smuk! følger dig selvfølgelig :-)// untitleddk.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for din rigtig søde kommentar på min blog, er glad for at du synes om den:-)www.astridingemann.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet, skal selv på skiferie i uge 7 og den hårde vind gør virkelig heller ikke noget godt for min hud, så kunne være man skulle give Below 10 degrees cream en chance ;-) Er vild med din blog, og følger den naturligvis fra nu! Tag et kig på min hvis du lyster!xx.www.raindropsanddancesteps.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fed blog! Elsker designet!!Du må meget gerne hoppe forbi min blog og blive fast læser! (-:Anne-Sofie/life-a-life.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusinde tak for din søde kommentar på min blog.Det sætter jeg pris på!Knus!www.claralp.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg