TRADONO LOPPEMARKED IDAG

NUTTY AND GREEN BUNS

picmonkey-collage2 dsc_4604 dsc_4611

Godmorgen ladies! Så blev det mandag igen, denne weekend er altså bare fløjet afsted synes jeg – kender I det? Jeg synes lige det er blevet fredag… Hmm. Om ikke andet, synes jeg altid starten på en ny uge er lidt ekstra energisk, så kan man ligge et ambitionsniveau for resten af ugens dage ;-) Lige nu, sidder jeg med lidt arbejde med bloggen og NINÈ Copenhagen, som jeg skal have styr på – har holdt lidt mere weekend end jeg er vandt til, så synes der er ret meget lige idag – hihi, men det skal der også være plads til.

Jeg tænkte dog, at I altså lige måtte få opskriften, for de nok bedste og egentlig måske også sundeste, mel- gluten- og laktosefrie boller jeg bagte forleden. Jeg elsker at spise hjemmebagte boller til morgenmad, og ike nok med at disse er fuld af fibre, sunde fedtstoffer og grøntsager, så smager de altså virkelig lækkert.

Jeg fandt opskriften hos Vanløse Blues, som er en af de mest inspirerende madblogge synes jeg. Det eneste jeg har ændret dem ved, er at tilføre lidt kokossukker, for at søde dem – eftersom jeg ville spise dem som morgenmad og måske som en eftermiddags-snack.

skaermbillede-2017-08-21-kl-10-24-46


1 spsk. pulveriseret loppefrøskaller ( fx. Gul Husk )

4 dl. vand

250 g spinat fra frost – optøet

1½ dl. quinoamel ( kan erstattes af hirsemel )

1 dl. quinoaflager ( kan erstattes af hirseflager )

1 dl. rismel

1 dl. græskarkerner

1 tsk. flagesalt

2-3 spsk kokossukker

skaermbillede-2017-08-21-kl-10-24-58

Rør loppefrøskallerne sammen med vandet og lad det trække i 10 min.

Pisk det luftigt med en håndmixer i 5 min.

Skift til dejkroge og rør nu alle ingredienser sammen.

Tænd ovnen på 180 grader og kom bagepapir på en bageplade.

Form dejen til 8 boller ved hjælp af 2 spiseskeer.

Sæt pladen i ovnen og bag bollerne i 40-50 minutter.

Lad bollerne køle af på en bagerist.

Spis bollerne med dit yndlings pålæg eller brug dem som burgerbolle.

Bollerne bør opbevares på køl og er desuden fryseegnet.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TRADONO LOPPEMARKED IDAG