Happy mornings calls for a lovely breakfast

Nude, pink, print & glitter

P7060059 P7060065Hello ladies! Hermed min fine negle lavet af dygtige Katja, endnu engang. Vi forsøgte at lave nogle anderledes denne gang og de er blevet fine som altid. Er vild med farvekombinationerne, nude og lyserød er bare så fint sammen og nu også med lidt guld glimmer og print. I like! De er selvfølgelig meget pyntet, men farverne gør dem en smule mere nedtonet og det er jeg ret vild med. I kan se flere af Katjas fine kreationer lige her.

Lige nu er jeg hjemme hos min søster, vi har lige spist noget god mad og inden længe vil jeg smutte hjemad – hvad skal I få aftenen til at gå med? Kys!

 

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Happy mornings calls for a lovely breakfast