My mind didn't change

Nude n’ black w/ a twist of snakeprint

P3090123 P3090131 P3090200
clicktoshop

Skærmbillede 2015-03-10 kl. 18.45.24Skærmbillede 2015-03-10 kl. 18.45.56
Hej piger <3 Skal faktisk lige til og i gang med en tysk aflevering, suk…. Det er nok det sidste jeg har lyst til lige nu, men laves skal den, så jeg burde hellere komme i sving. Før jeg vil sætte mig til at skrive, vil jeg lige vise jer mit nye computer-sleeve og makeup-pung, som jeg ikke kunne stå for. Jeg har været SÅ glad for mit printet Day computer sleeve, fra vinterkollektionen, så der er ingen tvivl om at dette kommer til at falde i mindst ligeså god jord.

Jeg har længe manglet en ny makeup-pung og nu var timingen tydeligvis perfekt. Jeg synes farvekombinationen af det nude snakeprint og de sorte deltaljer er SÅ fine, ekslusive og meget feminint. Det ser super cool ud at have computeren under armen, iført et lækkert computersleeve – så kan det faktisk ligefrem gøres til en essentiel del af outfittet. Jeg har tit min computer under armen i skole, hvis jeg ikke har en større taske med. Jeg købte begge items i Day Birger ét Mikkelsen i Lyngby og det forhandles selvfølgelig også online her. 
Love

 

16 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

My mind didn't change