BLACK FRIDAY - FIND ALL THE DISCOUNTS

NOVEMBER BEAUTY MUSTHAVES

dsc_8125dsc_8118
Duff Lashes HERE / Rfsu intim cooling balm HERE / Maria Nila colour masque HERE / Maria Nila sheer silver conditioner HERE / APPEAL 4 nailpolish HERE, HERE and HERE


Godmorgen piger! Inden vi når til december måned, tænkte jeg at I skulle se og høre om mine november Beauty Favorites! Jeg har denne måned, haft særlig fokus på mit hår, som jeg også fornylig fik lavet en toning i, som skulle give det, en mere naturlig farve, der er så tæt på min egen som muligt. Hertil, har jeg forkælet håret med Maria Nilas SÅ lækre hårmaske – der netop er lavet til at holde på eventuel hårfarve, hvilket har været helt essentielt for mig. Udover den, så er jeg så begejstret for APPEAL4’s flotte neglelakker og ja, nærmest endnu flottere negleolie med rosenblade i.

Jeg tror vi alle, har ejet én af de der negleolier, der er meget gullige og nærmest smitter af, med den gule farve. Denne negleolie er bare SÅ fin og dufter himmelsk, jeg har altid en olie i min håndtaske, så mine negle altid har pæne neglebånd og i det hele taget ser velplejet ud. Èt andet nyt beauty-item, jeg har glædet mig til at vise jer, er mine nye overdådige DUFF LASHES, som er de flotteste kvalitetsvipper, der kan bruges mellem 20-25 gange, hvis man plejer dem ordenligt. Vipperne er lavet af faux mink vipper, der både ligner og føles som ægte minkvipper, dog blender disse mere naturligt ind med ens egne, da de er lettere og derved også giver et lettere look, fremfor at tynge øjet, hvis I forstår hvad jeg mener.

Afsluttende, er rfsu’s intimpleje en sikker vinder, som jeg altid fylder op i skabene. Dette er en after-shave balm, som køler og mindsker røde pletter efter shaveing. Jeg håber I kunne bruge min lille beauty-guide til noget, tænkte at lave en video, i næste måned, med mine december-beauty-needs – hvad siger I til det? Vi skrives ved senere <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY - FIND ALL THE DISCOUNTS