Everyday needs

Notré, Frederiksberg

DSC_5712 DSC_5713 DSC_5725 DSC_5729 DSC_5740 DSC_5757 DSC_5760 DSC_5779Godaften ladies :-) Dette er min første opdatering fra bryggen af, og jeg føler mig helt alene lige nu, efter jeg jo er vandt til at omgås mennesker hele tiden – eller hunde for den sags skyld ;-) hihi, så har måtte fyrer op for en masse musik, ellers blev det simpelhen for stille synes jeg. Jeg har fået pakket ud og spist god aftensmad, og nu vil jeg lige handle lidt ind og derefter begynde på min engelsk aflevering. Jeg glæder mig til at prøve at bo alene, men glæder mig endnu mere til at få lidt selskab herind – det bliver såå hyggeligt!

Nåede lige nogle outfitbilleder tidligere idag, hvor jeg er iført mit nye sæt, fra den smukke tøj- og interiørbutik Notré. Butikken ligger på Peter Bangs Vej 53 pg har såå meget fint tøj, var vild med det hele. Udover dette, er det også muligt at shoppe smukke pynteting fra bl.a. Tine K Home, som er et af mine favorit-mærker! På billederne har jeg den fineste skjorte på fra Style Butler, er den ikke smuk? Den er lige mig med de sølv blonder og feminine look. Til skjorten har jeg jeans fra Tiger Of Sweden på, som sidder fantastisk og er et perfekt bud på basic sorte jeans, som er behagelige at have på. I kan som sagt finde sættet i Notré på Frederikberg, ellers kan I købe den online (se links i toppen).

Udover dette har Notré sin egen webshop hos Miinto, hvor I altså kan se hele sortimentet. Find webshoppen lige her. Hvad synes I om det? Forresten kan jeg afslører at der er en giveaway på vej, glæd Jer <3
Love-Caroline


Stylebutler skjorte • Tiger Of Sweden Jeans (coming up) • Marc Jacobs watch


 

18 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Everyday needs