Future-plans

NOTHING TO SAY

p1260020 p1260022 p1260053 p1260012 p1260004
Top HERE / Pants HERE / Bomberjacket HERE / Black jacket HERE 


Godaften piger! Jeg er hjemme lige nu, har haft en dag på farten og har bl.a. fået bestilt en nye sofa hjem, som virkelig er FIN! Ej hvor jeg bare glæder mig til at vise jer den!! Og i det hele taget min nye lejlighed, jeg kan slet ikke vente længere nu og det er jo også lige om lidt! Der er bare noget over at flytte, det giver mig lidt ny energi og bliver altid helt høj over, at have nye indretningsmuligheder og det med nye rammer på den måde, kan jeg rigtig godt lide. Samtidig med det, selvom det lyder mærkeligt, glæder jeg mig til at have lidt mindre plads end nu. Jeg bor alene i en 3 værelses lejlighed, der endda er rimelig stor, som jeg ikke selv kan fylde ud med møbler og derfor ikke føler det hele er faldet helt på plads – så jeg tror det bliver så godt at komme hen i noget mindre.

Min nye sofa, er en rigtig flyder og jeg glæder mig til at bruge mange aftener i den, haha – så den første måned, kan jeg nok ikke rigtig lokkes ud ;-) Jeg regner med at skulle ud og have drinks med en veninde senere, så det bliver vildt hyggeligt! Hvad skal I bruge Jeres lørdag aften på? Jeg har her nogle outfitbilleder fra i torsdags, hvor jeg var iført den fineste hvide top fra ASOS, jeans fra Vero Moda og den fedeste bomberjakke fra Sparkz, samt en sort regnfrakke, jeg er blevet ret vild med! Hvad synes I?

YOUR THOUGHTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Future-plans