REDKEN HAIRTIPS

NOBU IN MALIBU

P8060001 P8060002 P8060003 P8060005 P8060006  Hej piger! Et lille friday-throwback til L.A. som jeg savner så ufatteligt! Jeg savner alt ved turen, morgenenerne, maden, tiden ved poolen, shoppingcentrene, stemningen, hyggen og ja, bare alle L.A. Vibes – åh hvor gad jeg dog godt tilbage, den tur kan ikke beskrives, ih hvor var den fantastisk. Jeg vil gå i gang med at overtale mine forældre, til at komme med snart – vil så gerne dele den oplevelse med dem, og komme tilbage.

Her har I lidt billeder fra vores tur til Malibu, hvor vi tog til den sidste dag. Min søster har været der hør, og mente at det bestemt var værd at opleve. Der var så god stemning i Malibu, en rigtig surfer-by med en afslappet stemning, smukke omgivelser og et mere frisk pust fra storbyen vi ellers har været i. Vi spiste på sushirestauranten Nobu Malibu, stedet var helt igennem fantastisk, maden var vi dog ikke helt tilfredse med desværre, om ikke andet var turen det hele værd. Har I været i Malibu eller måske på Nobu før? Følg med på blogge senere, der vil komme spændende indlæg <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

REDKEN HAIRTIPS